Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

Середа, 1 жовтня 2014, 17:57

Путін надалі планує загарбати 8 областей України, – Парубій

Андрій Парубій

Колишній секретар РНБО, кандидат в нардепи від партії «Народний фронт» Андрій Парубій зазначив, що російський президент Володимир Путін готує плацдарм для наступних атак і надалі планує окупувати 8 українських областей.

Про це він заявив сьогодні у Львові, інформує кореспондент Варіантів.

«Сьогодні ми бачимо, що готується плацдарм для наступних атак. Це не означає, що вони скасували свої плани стосовно інших областей. Багато людей, які постачали тітушок на Майдан, які виходили з російськими прапорами, сьогодні виходять з гаслами проти уряду. Це ті ж самі люди. І мета їхня одна - дестабілізація», - зазначив екс-секретар РНБО.

На думку Парубія, для Путіна вкрай важливо заморозити конфлікт та підкорити проблемну територію. «Якщо з самого початку план був набагато масштабніший, то сьогодні ми бачимо, що готується плацдарм для наступних атак. Це не означає, що вони скасували свої плани стосовно інших областей. Багато людей, які постачали тітушок на Майдан, які виходили з російськими прапорами, сьогодні виходять з гаслами проти уряду. Це ті ж самі люди. І мета їхня одна - дестабілізація», - зазначив політик.

«Мир оголошують радше для заспокоєння. У зоні АТО триває справжня війна. Кожного дня йдуть атаки на наші позиції. На півночі бойовики намагаються відбити наші війська з боку берега Сіверського Дінця. На заході - постійно обстрілюють Дебальцеве, Донецький аеропорт, а на півдні – стріляють в районі Маріуполя», - сказав Парубій.

На думку політика, поки з України не виведуть російську армію, відкликати важку артилерію і техніку є смертельно небезпечно для українських солдатів.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.