Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

urantia-s.com

Четвер, 2 жовтня 2014, 16:16

Розслідування за фактом загоряння приміщення бази загону "Беркут" у Львові триває

Прокурор Львівської області Микола Гошовський повідомив, що досудове слідство у справі загоряння приміщення бази «Беркут» знаходиться на стадії очікування висновків експертиз, які призначені у липні.     

«Є певні досягнення у цьому питанні. Ми намагаємося домовитися з Київським НДІ судових експертиз щоб пришвидшити терміни їх проведення. Лише після того, як у нас будуть ці висновки буде вирішено питання щодо відповідальності винних осіб»,- зауважив прокурор Львівської області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що вказане кримінальне провадження прокуратурою Львівської області  розслідується лише з червня. До цього часу досудове розслідування проводилося органами внутрішніх справ у Львівській області.

Комплексна експертиза встановила, що вибух на базі Беркуту у Львові 20 лютого спричинила пароподібна газова суміш.

Повторна експертиза була призначена у зв'язку із тим, що першу провели лише півтори доби згодом після вибуху. Наприкінці вересня повідомлялось, що на експертизу столичними фахівцями необхідно 3 місяці.

Під час вибуху в приміщенні загону "Беркут" у Львові 20 лютого загинуло 2 бійців. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.