Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

ru.wikipedia.org

Вівторок, 7 жовтня 2014, 14:00

Верховна Рада змінила межі районів на Луганщині

Верховна Рада

Верховна Рада України прийняла Постанову "Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської області, зміну і встановлення меж Перевальського і Попаснянського районів Луганської області"

Про це повідомила прес-служба парламенту.

Постановою, зокрема, передбачено змінити межі Перевальського і Попаснянського районів Луганської області, збільшивши територію Попаснянського району на 14174,00 гектара земель за рахунок передачі до його складу 8430,00 гектара земель Перевальського району. Територію останнього району затверджено загальною площею 72255,00.

Верховна Рада України також прийняла Постанову "Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської області, зміну і встановлення меж Новоайдарського і Слов'яносербського районів Луганської області".

Документом, зокрема, передбачено змінити межі Новоайдарського і Слов’яносербського районів Луганської області, збільшивши територію Новоайдарського району на 30010,28 гектара земель за рахунок передачі до його складу 1639,00 гектара земель Слов’яносербського району.

Територію Новоайдарського району затверджено загальною площею 183588,28 гектара, Слов’яносербського району загальною площею 82965,72 гектара.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.