Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аукціон

volga.lutsk.ua

Вівторок, 7 жовтня 2014, 14:37

Львів продав ще три земельні ділянки за 1,5 млн грн

аукціон

Сьогодні, 7 жовтня, на аукціоні в приміщенні Львівської міськради було продано 3 ділянки на загальну суму – 1 млн 468 тис 794 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На аукціон попередньо було виставлено 15 лотів, однак лише на 4 з них з’явились охочі.

Про свою готовність придбати першу земельну ділянку заявило 2 учасники. Відповідна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: вул. Ластів'яча (ділянка 1 – в межах населеного пункту), площею 0,0222 га. Її цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Врешті, цю земельну ділянку було продано за 293 744 грн учаснику під №2.

На другу ділянку, що знаходиться на вул. Богданівській (земельна ділянка 44 – в межах населеного пункту), також зголосилось 2 мешканці. Її цільове призначення – для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови, для будівництва та обслуговування закладу громадського харчування. Відтак, у результаті торгів, її придбав учасник під номером 2 за 268 680 грн.

І, врешті, третю ділянку – на вул. Бережанській (земельна ділянка 7 – в межах населеного пункту) – продали за 906 370 грн, що на майже 85 тис грн більше, аніж стартова ціна. Цільове призначення земель – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Також про бажання придбати ще одну із ділянок заявив лише 1 учасник, тож, таким чином, земельні торги за цим лотом визнано такими, що не відбулись.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.