Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вулиця Куліша

Четвер, 9 жовтня 2014, 09:46

Вулицю Куліша у Львові завершують ремонтувати

вулиця Куліша

Наразі тривають ремонтні роботи останньої частини вул.Куліша на ділянці від вул.Люльки до вул.Цехової.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Водоканал закінчив свої роботи з заміни інженерних мереж. Продовжується брукування проїзної частини, тривають підготовчі роботи для облаштування хідників. Також на частині ділянки на кінцевому етапі облаштування і бетонування дорожнього корита», - сказав заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Нагадаємо, вул.Куліша відремонтують усю. Тут міняють інженерні мережі, відновлюють тротуари та замощують бруківку. Також облаштовують велодоріжку, яка пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову, на якій велодоріжка вже є. На ремонт вулиці виділено бюджетні кошти. А хідники відновлюють за кошти інвестора – власника ТЦ «Форум Львів», який будують поруч.

Як додав Андрій Зозуля, в цьому районі за кошти цього ж інвестора ремонтують ще вул.Під Дубом, Газову та Цехову. « Зараз тривають роботи по замощенню дорожнього полотна. За кошти інвесторів тут міняли мережі, зараз відповідно замощують, роблять благоустрій. Також облаштовують транспортне кільце на вул.Джерельна – Під Дубом», - сказав Андрій Зозуля.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.