Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Пекар

Четвер, 9 жовтня 2014, 13:35

В державі зараз така ситуація, що все перевернулося з ніг на голову, – Пекар

Володимир Пекар

Володимир Пекар, кандидат – мажоритарник від Львівщини, який балотується по 112 виборчому округу розповів про свою креативну рекламу та про шанси суперника Володимира Парасюка.

Про це повідомила прес-служба кандидата.

Те, що на моїх біл-бордах написано, маю на увазі текст «Поставимо державу на ноги» я думаю, що кожен із ним погодиться. Бо зараз в державі така ситуація, що все перевернулося з ніг на голову, - пояснює Володимир Пекар.

Володимир – депутат Новояворіської міськради. Молодий політик, який є членом партії «Народний Фронт» та до Верховної Ради балотується самовисуванцем. Пояснює таке рішення тим, що кандидатам, які ідуть під відомими брендами значно легше перемогти на виборах, а він хоче побачити наскільки насправді потрібен громаді. Своїм основним опонентом Пекар вважає Володимира Парасюка, який балотується від цього ж округу.

«Я переконаний, що я маю досить великі шанси, щоб перемогти, тому що в мене є досвід, на відміну від опонента. В мене є досвід громадської роботи, в мене є досвід на рівні місцевого самоврядування, працюючи в міській раді Новояворівська як депутат-мажоритарник я зіткнувся з багатьма проблемами. І я зрозумів, що є такі проблеми у Новояворівську, яких на місцевому рівні ми вирішити не можемо. - розповів Володимир Пекар.

- Щодо Володимира Парасюка, то я вважаю, що така людина має бути керівником громадського руху, який контролює діяльність депутатів ВР, це - важливо. А депутатом Верховної Ради має бути людина-фахівець, і людина, яка готова лобіювати інтереси своєї громади. У Володимира патріотизм – є, а професіоналізм – звідки?».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.