Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

poltava.pl.ua

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 13:33

У Львові забудовника оштрафували за невиконання припису

будівництво

Львівський окружний адміністративний суд визнав законним рішення Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області щодо накладення штрафних санкцій на порушника містобудівного законодавства за невиконання вимог припису.

Про це повідомляє прес-служба інспекції.

Ще минулого року співробітники Інспекції провели позапланову перевірку реконструкції частини нежитлових приміщень на вулиці Огієнка,17 у Львові. За результатами перевірки забудовнику видано припис про усунення порушень містобудівного законодавства. Зокрема, вимагалося привести нежитлові приміщення магазину у відповідність до правовстановлюючих документів та технічної документації.

Однак порушник не виконав вимог припису, за що був притягнутий до адміністративної відповідальності та оштрафований на 12 тис. грн. Він оскаржив рішення Інспекції в суді, але суд визнав дії ІДАБК у Львівській області правомірними.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.