Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

domivka.net

Вівторок, 14 жовтня 2014, 11:58

Людина Ляшка випереджає Сех на 119 окрузі, – соцопитування

вибори

13% опитаних виборців у 119 виборчому окрузі (Бродівський, Буський, Радехівський, частина Кам'янка-Бузького районів), які будуть брати участь у виборах, підтримали б Андрія Андрущенка (висунутий Радикальною партією) і лише 12% – Ірину Сех ("Свобода").

Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Окрім того, 12% підтримали б Михайла Бондара (Народний Фронт), майже 10% - Михайла Чумака (Батьківщина), 4% - Степана Рака (самовисування), 3% - Надію Шостак (самовисування), по 2% – Василя Грушецького та Олега Матківського. Не визначились із вибором більше 40% респондентів.

Найбільш відомою серед кандидатів є І.Сех (84% – знають таку). М.Чумака знають 36%, А.Андрущенка – 31% М.Бондара – 25%.

Серед виборців 119 округу близько 20% готові проголосувати за Блок Петра Порошенка, 13% – за Радикальну Партію, 12% – за Самопоміч, 11% – за Народний Фронт, 6% – за Свободу, 4% - за Батьківщину і 3% - за Громадянську позицію. Разом з цим, 27% опитаних ще не визначились із вибором.

Зігдно з даними опитування, три чверті (77%) опитаних мешканців округу №119 (Львівська область) однозначно братимуть участь у виборах Верхової Ради 26 жовтня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.