Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Середа, 15 жовтня 2014, 12:36

Парламентські вибори у жовтні – це і вибори прем'єр-міністра, – Ігор Васюник

Ігор Васюник

Вибори 26 жовтня 2014 року – це не тільки вибори народних депутатів, це не тільки представництво в парламенті, але це однозначно вибори прем’єр-міністра України.

Про це повідомив народний депутат, керівник Львівського Обласного Штабу «Народного Фронту» Ігор Васюник.

"На сьогоднішній день інститут парламентаризму є набагато сильнішим від інституту президентства, і ми одночасно обираючи кандидатів у народні депутати обираємо й наступного прем’єр-міністра України", сказав Васюник.

За словами нардепа, 26 жовтня мусять відбутись вибори народного прем’єра України. Васюник переконаний, що виборці повинні розуміти та знати хто може бути цим прем’єр-міністром України.

"Чи це буде розумна людина патріот та досвідчений фахівець, чи це буде популіст, який вкотре зможе завести Україну до дефолту, чи це буде якась технічна особа, яка буде керуватись ззовні, можливо навіть з Росії, залежить від вибору людей", вважає Васюник.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.