Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Данило Лубківський

Середа, 15 жовтня 2014, 14:15

Путін хоче зробити наступний парламент стихійним, – Данило Лубківський

Данило Лубківський

План Путіна полягає у тому, щоб зробити наступний український парламент стихійним, щоб цей парламент проіснував кілька місяців, щоб підірвати основи нашої державності.

Про це на прес-конференції повідомив дипломат, заступник міністра закордонних справ Данило Лубківський.

"Ми обираємо не лише парламент, ми обираємо прем’єр-міністра, і водночас ми обираємо Європу для України і для себе. Нам не можна гаяти час. Наступний український парламент повинен прийняти корпус Європейського законодавства, тому уже важливо, щоб ми обрали в парламент людей, які мають принципи та знання для того, щоб реалізувати цей корпус., бо саме так ми виграємо війну з Путіним", – зазначив Лубківський.

На думку дипломата, Україну чекають дуже складні закони, що стосуються правоохоронної системи, що мають змінити антимонопольне законодавство, закони для введення у повну дію зони вільної торгівлі з Євросоюзом.

"Уряд Арсенія Яценюка зумів зупинити повномасштабну агресію Путіна. Сьогодні дуже важливо, щоб ми дали вотум довіри для тих, хто можуть перетворити Україну в нормальну країну. Я думаю, що ключ для цього є в українському парламенті", – вважає Данило Лубківський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.