Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитяча атлетика

Середа, 15 жовтня 2014, 15:06

У львівських школах розвиватимуть програму «Дитячої легкої атлетики ІAAF»

дитяча атлетика

Сьогодні, 15 жовтня, понад 40 львівських вчителів фізичного виховання навчились застосовувати прогресивну програму у роботі з дітьми.

Метою цієї програми є залучення якомога більшої кількості школярів до спорту і легкої атлетики зокрема, а також сприяння поширенню збалансованого та здорового способу життя.

"Програма «Дитяча легка атлетика ІAAF» охоплює усе необхідне для фізичної підготовки дітей. Вона комплексна і мультифункціональна бо до неї залучений не лише біг а і елементи різних видів спорту. А цікава  вона тим, що не нудна. До неї додається цілий набір яскравого італійського інвентаря. Окрім класичного фізичного виховання новий підхід соціалізує дітей: у них розвивається командний дух, вони вчаться спілкуватись та допомагати одне одному", - каже Ольга Аксьонова, представник Української атлетичної федерації.

Це лише перша хвиля проекту у Львові, загалом на меті програми залучити вчителів фізичного виховання із 90 шкіл міста. 

Схожа програма уже успішно працює у школах Дніпропетровська. Далі на черзі Луцьк, а згодом і інші міста України.

Програму «Дитяча легка атлетика ІAAF» започатковано у 2005 році. За цей час вона охопила півтора мільйони дітей майже зі ста країн світу. Курси ІAAF для викладачів дитячої легкої атлетики вже були проведені в Україні, Китаї, Естонії, Пуерто-Ріко, Аргентині, Єгипті, Уганді.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові за  відбулися освітні семінари для викладачів фізичної культури за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF» Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій.

Семінари відбуваються за підтримки Nestle в Україні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.