Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

volynnews.com

Середа, 15 жовтня 2014, 15:30

"Народний фронт" уже має кандидатуру прем'єра та команду професійних урядовців, – нардеп

Арсеній Яценюк

Політична партія Народний фронт чи не єдина політична сила, яка прямо та відверто говорить про те, що ми маємо кандидатуру на посаду прем’єр-міністра України.де

Про це повідомив народний депутат, керівник Львівського Обласного Штабу «Народного Фронту» Ігор Васюник.

"Прем'єр-міністра, який у найскладніші часи взяв на себе відповідальність за стан справ у країні. І прем’єр-міністра, як не зважаючи на дві виборчі кампанії зумів втримати економіку від дефолту, прем’єр-міністра, якому довіряють міжнародні фінансові інституції, які надали допомогу Україні і завдяки такому прем’єр-міністру ми у найтяжчі часи для нашої держави ми змогли виплатити і зарплати, і пенсії. Яценюк зміг витягнути країну не тільки з дефолту, він зміг витягнути нашу країну з газового зашморгу Росії. Цього не вдавалося зробити жодному прем’єр-міністрові, цього не вдалося зробити жодному президентові за усі 23 роки Незалежності", сказав Васюник.

"Яценюк – це той прем’єр-міністр за ініціативи якого були введені санкції проти агресора Росії. Це той прем’єр-міністр, який забрав газ в олігархів та віддав на опалення будинків. Власне за це його активно критикує канал Інтер, який належить Льовочкіну та Фірташу, за це його також активно критикує Росія", зазначив Васюник.

За словами нардепа, Яценюк разом зі своєю професійною командою зробив у найскладніші часи дуже серйозні кроки для того, щоб Україна не була в дефолті. 

"Тому без перебільшення ми можемо сказати, що вибори до Верховної Ради 26 жовтня – це вибори прем’єр-міністра України і Народний фронт має кандидатуру, якому довіряє світ і який показав, що він може працювати, вміє працювати та має професійну команду", розповів Васюник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.