Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Пекар

Четвер, 16 жовтня 2014, 11:00

«Народний фронт» підтримав Пекара у 122 виборчому округу

Володимир Пекар

Кандидата у мажоритарному окрузі №122 (м.Яворів Жовківський та Яворівський райони) Володимира Пекара офіційно підтримала партія «Народний фронт» Арсенія Яценюка.

Про це повідомила прес-служба партії.

Володимир Пекар з 2009 року очолював районну організацію колишнього «Фронту змін». 2010 року обраний депутатом в Новояворівську міську раду від «Фронту змін», де до сьогодні очолює групу депутатів. На позачергових виборах до Верховної Ради України, Володимир Пекар пішов як самовисуванець.

«8 жовтня кандидат від «Народного фронту» по мажоритарному округу №122 зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів. Тому «Народний фронт» вирішив підтримати іншого сильного кандидата - Володимира Пекара. Він давно працює у нашій команді, добре знає проблеми свого округу та чітко бачить шляхи їх вирішення. Такі розумні, принципові та патріотичні українці як Володимир, якісно підсилять команду Арсенія Яценюка», - повідомив керівник регіонального виборчого штабу «Народного фронту» у Львівській області Ігор Васюник.

В програмі кандидата в народні депутати по в.о. №122 Володимира Пекара: розвиток сільського господарства; залучення інвесторів в львівський регіон; ремонт доріг; запровадження обов’язкової страхової медицини та встановлення рекомендованих цін на ліки; збільшення терміну перебування в Україні автомобілів з польськими номерами.

Нагадаємо, нардеп Василь Пазиняк, якого спочатку висунув "Народний фронт" відмовився балотуватися у 122 окрузі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.