Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

gibdd55.ru

Четвер, 16 жовтня 2014, 12:40

На Львівщині знайшли водія-втікача, який на смерть збив велосипедиста

дтп

У Львівській області встановили водія іномарки, який збив на смерть велосипедиста та утік із місця ДТП. 

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, у п’ятницю, 10 жовтня, до правоохоронців зателефонував випадковий очевидець автопригоди, що сталася у Миколаївському районі у Львівській області, на трасі «Київ-Чоп». Темно-вишневий бус «Фольксваген» на швидкості збив велосипедиста та, навіть не спинившись, утік у напрямку Миколаєва.

Водій «двохколісного», 25-річний львів’янин, внаслідок ДТП отримав численні травми, від яких загинув на місці події.

На жаль, керманич легковика, який став очевидцем пригоди, не встиг запам’ятати номерний знак автомобіля-втікача.

Ретельно оглянувши місце ДТП, правоохоронці виявили залишки яскравої фарби та уламки фари. Такі знахідки ще раз підтвердили розповіді очевидця події: зловмисник був за кермом «Фольксвагена», темно-вишневого кольору, ймовірно, моделі «Т-3».

Встановити особу порушника було доволі складно, адже, як виявилось згодом, автомобіль було зареєстровано в іншій області. Тож, єдиною «зачіпкою», яка могла вивести на слід утікача, була його любов до раритетних автівок.

Працівники ДАІ з’ясували: нещодавно у Львові відбулася виставка ретро-автомобілів. Серед учасників фестивалю був лише один темно-вишневий «Фольксваген Т-3». Дізнавшись номер цього авто, правоохоронці встановили, що власник іномарки, мешканець Волині, продав її за дорученням 49-річному львів’янину. Цей чоловік, як виявилось, захоплювався не лише ретро-автівками, але й у минулому мав проблеми із законом.

Правоохоронці вже розшукали та вилучили автомобіль утікача. Темно-вишневий «Фольксваген» із пошкодженнями, характерними після ДТП, знайшли на околицях Миколаєва. Триває розслідування.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.