Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Четвер, 16 жовтня 2014, 13:06

Будинки БУ КЕВ на вул. Гашека-Максимовича досі без актів готовності до зими

У Львові у рамках підготовки до опалювального сезону з середини вересня підприємство розпочало заповнення водою теплових мереж та внутрібудинкових систем опалення. 

Однак будинки БУ КЕВ м. Львова на вул. Гашека-Максимовича досі не заповнені теплоносієм, оскільки не мають акту готовності будинку до зими, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Станом на 16 жовтня у нас залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Найбільше серед них будинків БУ-4 КЕВ міста Львова. Минулого року була аналогічна ситуація: опалювальний сезон розпочався, а будинки по вул. Стрийська-Гашека-Максимовича довго не отримували опалення через технічну не готовність.
Також маємо одну бюджетну установу – Ліцей на вул. Зелена,151, який не має акту готовності.
Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити дану ситуацію, адже погодні умови погіршуються і в разі початку опалювального сезону ми не зможемо подати туди тепло», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.