Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

саксофон

emirski.blogspot.com

Четвер, 16 жовтня 2014, 13:52

Флешмоб саксофоністів пройде у Львові

саксофон

У Львові у рамках фестивалю «Jazz Bez» відбудеться флешмоб, у якому можуть взяти участь усі охочі саксофоністи.

Про це повідомила прес-служба громадської організації «Дзиґа».

Зокрема, 6 листопада о 16:00 біля літнього клубу «Поліграф» на вул. Лесі Українки, 45 відбудеться святковий флешмоб саксофоністів, присвячений 200-річчю від дня народження винахідника саксофона Адольфа Сакса.

Ввечері о 21:00 у «ДжазКлубі.Львів», що знаходиться на другому поверсі «Дзиґи» (вул. Вірменська,35) відбудеться саксофонний джем-сейшн.

До слова, легендарному винахіднику Адольфу Саксу рамках «Jazz Bez» буде присвячено 12 концертів у Львові, Києві, Луцьку та Тернополі.

На концертах братимуть участь екс-директор Льєжської Королівської консерваторії Стів Губен з Бельгії, легенди польського джазу Пьотр Барон і Міколай Тшаска, Річард Кравчук та інші.

Кожен охочий, який вміло користується саксофоном, незалежно від свого віку, може приєднатись до флешмобу. Всі учасники дійства отримують пам’ятну відзнаку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.