Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

jazz

youtube.com

Понеділок, 20 жовтня 2014, 20:28

Львівська філармонія запрошує на вечір джазу

jazz

Традиції добре знаного фестивалю "Alfa Jazz", що відбувався у червні цього року продовжує концерт гурту "Ballad Kolo", який захопить слухачів цієї середи, 22 жовтня, о 19:00.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Серед учасників джазового ансамблю – бас-гітарист Ігор Закус, саксофоніст Артем Менделенко, клавішник – Родіон Іванов, ударник – Олександр Поляков.

Ігор Закус справедливо вважається найкращим бас-гітаристом України. В його музиці присутні і техніка, й вражаюча мелодика і справжня українська співучість поряд з виваженістю саунду міжнародного рівня. Кілька біографічних фактів про цього музиканта: народжений у Червонограді, закінчив Львівське музичне училище та Львівську національну музичну академію як гобоїст, паралельно займався бас-гітарою. Стилі, в яких нині працює Ігор – funk-fusion, smooth, рор-jazz. До творчої співпраці належать проекти із Оксаною Білозір, Іриною Білик, групою ВІА Гра.

За словами самого музиканта, "Проект «Jazz-Коло» - концерти українських джазових виконавців, які записують на аудіо- та відеоносії. Український джаз на DVD – вперше в Україні. Це велика підтримка української музики".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.