Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ZIK

zik.ua

Вівторок, 21 жовтня 2014, 17:40

ZIK збирається судитися з нардепом Хмілем

ZIK

Медіа-холдинг ZIK закликає правоохоронців і політиків, серед яких, зокрема, народний депутат Михайло Хміль, схаменутися і припинити переслідування й дискредитацію керівництва та журналістів медіа-холдингу ZIK. 

Про це йдеться в заяві колективу медіа-холдингу ZIK, яка є в розпорядженні Варіантів.

"Закликаємо колег з інших медіа не виконувати політичних замовлень та не бути інформаційною зброєю в руках політиків, котрі під час виборчих баталій не гребують жодними методами для знищення неугодних їм медіа. Авторитетно заявляємо, що доведемо у суді безпідставність цих звинувачень та вимагатимемо притягнення до відповідальності як тих, хто ініціював ці звинувачення, так і тих, хто їх поширює", йдеться в заяві.

Керівництво телеканалу ZIKу скаржиться, що нардеп Хміль (№42 у виборчому списку партії «Народний фронт») надіслав депутатське звернення на адресу Генпрокуратури та МВС, у якому без жодних доказів та фактів звинувачує ZIK у корупції та просить перевірити канал на причетність до Януковича.

"Цинізм таких звинувачень із боку представника урядової команди полягає в тому, що телеканал ZIK у часи президентства Януковича зазнавав масштабних утисків та переслідувань, його позбавляли ліцензій на мовлення – за опозиційну інформаційну діяльність", йдеться в заяві телеканалу.

Нагадаємо, 17 жовтня нардеп Михайло Хміль повідомив, що попросив Генпрокуратуру перевірити інформацію на причетність оточення екс-президента Януковича до ТОВ Телерадіокомпанія «Міст-ТБ» та прозорості фінансування телеканалу ZIK.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.