Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

poltava.pl.ua

Середа, 22 жовтня 2014, 10:15

У Львові сьогодні стартує опалювальний сезон

опалювальний сезон

Сьогодні, 22 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств. 

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Львова від 20.10.2014р. №365. 

«У міжопалювальний період – період ремонтних робіт з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» провело великі роботи. Технічно ми готові розпочинати опалювальний сезон 2014-2015 р. Тому, завтра, відповідно до розпорядження міського голови, розпочинаємо відновлювати подачу опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво.
Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 1620 житлових будинків, 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Станом на ранок, 21 жовтня, не заповненими теплоносієм через відсутність акту готовності до зими залишалися будинки на вул. Гашека,20,20а,24, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а. Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений теплоносієм житловий будинок на вул. Стрийська, 59. Також не було жодних звернень щодо заповнення від власників будинків на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29).

Теплоносієм заповнені мережі усіх закладів освіти і медицини. На основі листа-звернення опалення подається до Оранжерейно-тепличного комплексу на вул. Черемшини, 44.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.