Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

kotsubynske.com.ua

Середа, 22 жовтня 2014, 09:19

"Народний фронт" занепокоєний повідомленнями про можливі фальсифікації в окрузі Лубківського

вибори

Керівництво Львівського регіонального виборчого штабу "Народний фронт" занепокоєне тим, що останнім часом все частіше з'являється інформація про можливі фальсифікації на 118 виборчому окрузі, де балотується кандидат від партії Данило Лубківський.

Про це йдеться у відповідній заяві, яка є в розпорядженні Варіантів.

Подаємо заяву повністю:

"Менш як за тиждень українці прийдуть до виборчих дільниць, аби обрати новий парламент. Партія "Народний Фронт" та інші кандидати, яких підтримує наша політична сила, є вагомим гравцем на сьогоднішньому електоральному полі. Згідно із соціологічними дослідженнями - "Народний Фронт" є одним з лідерів цьогорічної виборчої кампанії. Так само, як і кандидати, які балотуються за підтримки "Народного Фронту".

Серед них - відомий дипломат, заступник Міністра закордонних справ Данило Лубківський, який йде в Раду по 118-му виборчому окрузі (Пустомитівський район та частини Личаківського та Шевченківського районів міста Львова). Про незаперечне лідерство Данила Лубківського свідчать як дані соцдосліджень, які є в розпорядженні "Народного Фронту", так і настрої мешканців округу.

Але ми маємо бути дуже пильними! Останнім часом починає надходити інформація про підготовку до фальсифікації результатів нашого з Вами волевиявлення. Особам, які і далі хочуть наживатися коло бюджетного пирога, дуже кортить продовжити «царювання». Тому закликаємо усіх свідомих громадян, усі патріотичні сили, які працюють у виборчому окрузі, зробити усе, щоб ці вибори були чесними.

Після страшної ціни, яку ми заплатили на Майдані і продовжуємо платити на Донбасі, ми не маємо права дозволити опинитися у парламенті тим, для кого Україна - лише спосіб збагачення, а українці - безвольні кріпаки. Лише об'єднавшись та відкинувши містечкову гетьманщину, ми дозволимо нашим дітям отримати шанс жити гідно.

Але мусимо усвідомити, що зробити це ми можемо лише гуртом, спільними зусиллями. Кілька кандидатів по 118 округу уже показали приклад об'єднання заради майбутнього - вони зняли свої кандидатури на користь Данила Лубківського, який іде в парламент за підтримки партії "Народний фронт". Закликаємо усіх патріотів, національно свідомих кандидатів з цього округу також зняти свої кандидатури та підтримати єдиного сильного кандидата і спільним народним фронтом привести в Раду людей честі, принципів і знань!

Керівник ЛРВШ «Народний фронт» Ігор Васюник".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.