Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

gazeta.lviv.ua

Середа, 29 жовтня 2014, 12:33

5 років відсидить водій, який "під градусом" вчинив смертельну ДТП

ДТП

За наполяганням прокуратури, винуватця смертельного ДТП засуджено до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Апеляційним судом Львівської області задоволено апеляційну скаргу прокуратури Львівської області та скасовано вирок стосовно водія, що перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками.

Зокрема, останній допустив зіткнення з іншим автомобілем, внаслідок чого загинула пасажирка цього транспортного засобу, а водій отримав важкі тілесні ушкодження.

Незважаючи на здобуті докази, які свідчать про вину останнього у вчиненні цього злочину при обтяжуючих обставинах, вироком Пустомитівського районного суду йому було призначено покарання у виді позбавлення волі строком лише на 3 роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на такий же термін.
Не погоджуючись із таким рішенням, прокуратурою внесено апеляційну скаргу з вимогою призначити зазначеній особі більш суворе законне покарання.

Відтак, апеляційним судом Львівської області задоволено вимоги прокуратури Львівської області та в повному обсязі та засуджено винуватця ДТП до 5 років позбавлення волі з одночасним позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.