Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

концерн хлібпром

hlibprom.com.ua

Середа, 29 жовтня 2014, 12:46

«Концерн Хлібпром» здійснив ротацію директорів п’яти заводів

концерн хлібпром

«Концерн Хлібпром» вперше застосував у своїй практиці інструмент горизонтальної ротації на рівні керівництва.

У серпні 2014 року директори п’ятьох з восьми виробничих підрозділів компанії вивчали особливості ввірених їм колегами підприємств, передає прес-служба концерну.

«Ми знаємо багато прикладів рокіровки керуючого складу з міжнародної практики управління, – розповідає операційний директор ПАТ «Концерн Хлібпром» Юрій Роговий. – В деяких компаніях – це частина корпоративної культури зафіксована у статуті. Тепер, ми на власному досвіді пересвідчились у ефективності даного підходу».

За результатами такого обміну було сформовано аналіз сильних та слабких сторін по кожному заводу, що брав участь у проекті ротації. 

Перед директорами заводів стояло завдання виявити на підприємствах ті переваги і виклики, які упускаються їхніми колегами з поля зору через рутину на постійному місці роботи. 

За попередньою оцінкою компанії, ефект від впровадження новацій можна буде побачити вже через кілька місяців. Зокрема, завдяки корегуванню плану замовлень, очікується приріст продажів декількох видів продукції на 20%, заміна формувального обладнання дозволить уникнути простоїв та на 10% збільшити продуктивність тощо.

Захід реалізовувався в рамках стратегії внутрішньої оптимізації та підвищення ефективності підрозділів. Компанія має намір організувати системну ротацію керівників та поширити її на інші рівні управління ще у 2014 році. Дані заходи стосуватимуться, в першу чергу, управління якості та управління виробництва.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.