Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Вівторок, 4 листопада 2014, 13:55

Листя розуміє Фаріон більше, ніж народні депутати

Ірина Фаріон

Народний депутат від фракції "Свобода" Ірина Фаріон розповіла про розмови з листям і про свою радість, що її не обрали до Верховної Ради. 

Про це вона повідомила в програмі "Утеодин" з Майклом Щуром.

"Те, що робиться у Верховній Раді, – це фаст-фуд. Це дуже некорисний для організму продукт, який називається Верховна Рада. Подивіться як я схудла за цей час. От бачите, я дуже гарно виглядаю, тому що виборець мене звільнив від того, щоби я була голосом вопіющого в пустелі. Тому я заходжу зараз в студентську аудиторію, як в море молочне. Я повернулася знову до джерела. Я така щаслива, що я можу іти парком, говорити з листям, які мене більше розуміють, ніж депутати", – сказала Фаріон.

"Про тих потвор я не говорю. Там регіонали, комуністи. Тих ми закрикували "українська", а вони кричали "фашисти" і ногами (тупотіли)... Це найкраща оцінка моєї діяльності – страх, який вони чують переді мною. Вони розуміють, що до мене краще не підходити. Звичайно, що до Фаріон ніхто підходити не буде. Чому мене світ хоче змінити? Як росте на городі троянда, то жоржина не хоче, аби троянда стала волошкою. Кожен є собою. Я – яблуня і не буду родити вишень і грушок також. Ніхто мене до цього не змусить", зазначила Фаріон.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах нардеп Ірина Фаріон балотувалася по 116 виборчому окрузі.

За результатами голосування вона отримала лише третє місце. Народним депутатом від округу стане посадовець з оточення Садового Ірина Подоляк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.