Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Ляшко

Середа, 5 листопада 2014, 16:32

Партія Ляшка провалила вибори на Львівщині: 5,35% голосів виборців

Олег Ляшко

Радикальна партія Україна отримала на Львівщині 5,35% голосів виборців – менше партія Ляшка одержала тільки на Іванофранківщині, Донеччині та у Києві.

Це випливає з даних, розміщених на сайті Центральної виборчої комісії.

Примітно, що на Львівщині за партію Ляшка найменше голосували у "львівських" округах. Наприклад, в окрузі №117(Галицький та Франківський райони) радикали отримали лише 3,15% голосів.

Значно активніше Радикальну партію підтримали у "сільських" округах. Зокрема, в окрузі №119 (Мостищина, Городоччина та частина Самбірщини) за неї проголосувало 9.03% виборців. Це єдиний округ в області, де результат партії Ляшка перевищив загальноукраїнський результат (7,44%). Очевидно, що такий результат пов'язаний з тим, що в окрузі балотувався доволі сильний кандидат від Радикальної партії – Андрій Андрущенко, який отримав 13.92% голосів.

Нагадаємо, у Радикальній партії розраховували на перемогу трьох своїх мажоритарників на Львівщині, проте ні Андрій Андрущенко (округ №119), ні Валерій Веремчук (№116), ні Андрій Корнат (№124) не були обраними.

Додамо, що на позачергових президентських виборах у цьому році Олег Ляшко отримав на Львівщині 6.78% і став третім після Порошенка та Тимошенка. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.