Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

"Сірка" на Яворівщині

yaniv.net.ua

Вівторок, 4 листопада 2014, 17:47

Кабмін та Генпрокуратуру просять дати раду з підприємствами сірчаного виробництва Львівщини

"Сірка" на Яворівщині

Львівська обласна рада звернулася до Кабінету міністрів та Генеральної прокуратури з прохання простежити виконання судових рішень і діяльності Міністерства промислової політики щодо Роздільського ДГХП "Сірка" і Новороздільського ДГХП "Сірка".

За це проголосувало 70 із 80 дептутів, інформує кореспондент Варіантів.

Автори звернення переконані, що Мінпромполітики діє незаконно, порушує законодавство та не дотримується рішення суду. Згідно відповідного рішення, колишній директор Роздільського ДГХП "Сірка" і Новороздільського ДГХП "Сірка" В. Венчака мусять поновити на посаді.

Нагадаємо, що в квітні минулого року року Агентство держмайна України незаконно звільнило з роботи директора Венчака В. В. і призначило виконувачем обов’язків директора Кострубу І. М.

До зміни керівника у підприємства боргів не було, проте за рік заборгованість"Сірки" перед бюджетом та складає 3,411 млн грн - по заробітних платах, та 400 тис. грн  - за енергоносії. 

Також знищено виробничі потужності, а понад 100 сімей залишилися без засобів на виживання.

Новопризначений керівник Коструба І. М. знаходиться в СІЗО.

Фінансова інспекція, перевіряючи господарську діяльність підприємства, виявила знищення та розкрадання основних засобів на суму понад 20 млн грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.