Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Тягнизуб

dailylviv.com

Середа, 5 листопада 2014, 11:00

Львів'янин потягнув 56-тонний вагон на майже 19 метрів

Олег Тягнизуб

Львів’янин Олег «Тягнизуб» Скавиш зубами зрушив з місця та протягнув на 17 метрів 86 сантиметрів вагон пасажирського потяга вагою 56 тонн, встановивши таким чином рекорд України.

Відбулося це 4 листопада у День залізничника України у пасажирському вагонному депо «Львів» Львівської залізниці, інформує прес-служба Львівзалізниці.

За словами начальника депо Ярослава Волівендера, рекордсмен тренувався на підприємстві декілька місяців: «Із самого початку мало хто вірив, що рекорд все-таки вдасться встановити, але Олег це зробив і ми будемо раді допомогти, якщо він і надалі захоче покращувати свої результати».

У день свого професійного свята подивитися на спортсмена-силача на підприємство завітали не лише працівники цього депо, але й залізничники з усього Львова. Також підтримати спортсмена прийшли рідні та друзі, колеги і мешканці міста, які дізналися про проведення такої неординарної та цікавої акції. 

Після чергової спортивної перемоги Олег Скавиш пообіцяв не зупинятися на досягнутому та скоро потішити українців новим «зубастим» рекордом.

Довідка. Олег «Тягнизуб» Скавиш, триразовий рекордсмен Національного реєстру рекордів України. До тяги зубами пасажирського вагону він також у 2012 році потягнув зубами трамвай, а у 2013 – плавучий кран. У звичному житті 32-річний стронгмен працює у Львові дитячим лікарем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.