Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військовий санаторій у Шклі

ua.sobieski.lubaczow.com.pl

Середа, 5 листопада 2014, 12:57

Кабмін просять віддати армії два військові санаторії на Львівщині

військовий санаторій у Шклі

Рішенням сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили звернення до Кабінету Міністрів стосовно вжиття заходів для повернення до Збройним силам України двох військових санаторіїв - Моршинського центрального військового санаторію та санаторію «Шкло».

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У зверненні наголошується, що розпорядженнями Кабінету Міністрів Моршинський центральний військовий санаторій було передано Державному управлінню справами від 12 березня 2003 року, а санаторій «Шкло» від 17 липня 2003 року передано Державній судовій адміністрації України. Як результат, Міністерство оборони втратило ці курортно-санаторні заклади.

«Прийняття позитивного рішення щодо повернення зазначених санаторно-курортних закладів до складу ЗСУ не тільки відновить соціальну справедливість, а й дасть можливість забезпечити санаторно-курортним лікуванням та проводити медичну реабілітацію ветеранів, інвалідів війни, ветеранів військової служби, військовослужбовців, утому числі з числа поранених та хворих учасників АТО, також матиме позитивний морально-психологічний вплив на особовий склад ЗСУ», - йдеться у зверненні.

Відтак, депутати звернулись до Кабінету Міністрів України з проханням розглянути на засіданні уряду питання щодо повернення колишніх військових санаторіїв - Моршинського та санаторію «Шкло» до складу Збройних сил України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.