Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ліс

xn--80aqafcrtq.cc

Четвер, 6 листопада 2014, 11:47

Турянський дозволив дружині свободівця орендувати на півстоліття 47 “соток” лісу

ліс

Львівська ОДА виділила Олені Тістик для довгострокового тимчасового платного користування лісову ділянку площею 0,4685 гектара.

Про це йдеться у розпорядженні т.в.о. голови ЛОДА Юрія Турянського від 29 жовтня, пишуть "Наші гроші. Львів".

Ділянку виділять на території Нижньорожанківської сільської ради Сколівського району за межами населеного пункту терміном на 49 років. Як вказано у розпорядженні, для рекреаційних цілей.

Тістик Олена Василівна є дружиною Володимира Тістика, депутата Львівської облради від ВО “Свобода”. Сам Тістик є членом комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації.

Тим же розпорядженням Білинській Ірині Степанівні виділили 20 “соток” на території Нижньорожанківської сільської ради за межами населеного пункту у платне користування терміном на 49 років для рекреаційних цілей.

І Білинській, і Тістик забороняється зводити капітальні будівлі на лісових ділянках, переданих для довгострокового тимчасового користування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.