Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

botinok.co.il

Четвер, 6 листопада 2014, 17:12

У Львові пройде всесвітньовідома єврейська освітньо-культурна конференція "Лімуд"

У Львові відбудеться "Лімуд" – єврейська освітньо-культурна конференція, яка проводиться в Україні з 2008 року.

Цього року свято знань і навчання проходитиме у Львові. В програму буде включено близько 120 сесій, а у самій конференції візьме участь понад 600 учасників. У рамках конференції заплановані екскурсії, тренінги, майстер-класи, концерти, виставки та лекції.

Посол Ізраїля в Україні Еліав Бєлоцерковські зазначив, що історично на Львівщині завжди було дуже багато євреїв, тому ця подія повинна стати дуже цікавою для львів'ян.

Лімуд включає різноманітну культурну та розважальну програму, яка дозволяє познайомитися з різними музичними, літературними, театральними, художніми напрямками в мистецтві.

"Запорука успіху Лімуду, його довголіття і затребуваності полягає в поєднанні навчання, відпочинку, спілкування, які гармонійно об'єднують Лімуд і завдяки яким, створюється неповторна "лімудна" атмосфера", – зазначає Голова Лімуду в Україні Йосип Аксельруд.

Чотириденна конференція "Лімуд Україна" відбуватиметься з 6 по 9 листопада у Львові, в готелі "Дністер".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.