Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівобленерго

news.bau.com.ua

П'ятниця, 7 листопада 2014, 15:40

Перевантаження електромереж викликає перевищення дозволеної потужності, – Львівобленерго

львівобленерго

ПАТ „Львівобленерго” відзначають, що однією з причин перевантаження електромереж та зниження якості послуг електропостачання є перевищення споживачами дозволеної до використання договірної потужності.

 

Про це повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ „Львівобленерго”.

Послуги з електропостачання надаються ПАТ „Львівобленерго” споживачам згідно з договором про користування електричною енергією. У кожному договорі встановлено граничну величину потужності споживання, за межі якої споживач не має права переходити.

Це вимога Правил користування електричною енергію для населення, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України № 1357 від 26.07.1999р. із наступними змінами та доповненнями. Правила обов'язкові для виконання всіма споживачами і енергопостачальниками незалежно від форм власності.

Електромережі, потужність трансформаторів на підстанціях, через які здійснюється електропостачання, розраховані на дозволену до використання потужність згідно з укладеними договорами.

Проте в оселях мешканців Львівщини стає все більше енергоємної побутової техніки, користування якою призводить до перевищення дозволеної до використання електричної потужності, передбаченої договором.

Це в свою чергу стає однією з причин перевантаження електромереж та зниження якості послуг електропостачання.

У випадку, коли у споживача виникає необхідність збільшення дозволеної до використання електричної потужності, потрібно звертатись до ПАТ „Львівобленерго” згідно з Правилами користування електричної енергії для населення.

Кол-центр ПАТ „Львівобленерго”, який працює цілодобово за номером 0-800-50-15-68. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.