Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

хлібпром

agravery.com

Вівторок, 11 листопада 2014, 13:59

«Концерн Хлібпром» включили до рейтингу найбільших українських агрокомпаній

хлібпром

ПАТ «Концерн Хлібпром» увійшов до переліку авторитетного рейтингу «ТОП-200. Рейтинг найбільших агрокомпаній України» від видавництва «Економіка». 

Про це повідомила прес-служба компанії.

За результатами діяльності компанії у 2013 році укладачі проекту віднесли її одразу в кілька ренкінгів – найбільших агрокомпаній, найбільших роботодавців та галузевий рейтинг.

Основний показник за яким ранжували агрокомпанії – чиста виручка. За рівнем доходу у 2013 році «Концерн Хлібпром» посів 78-ме місце з показником 778 млн грн.

В галузевому розділі за обсягами виробництва компанія зайняла 4-ту стрічку серед найбільших виробників хліба. Протягом звітного періоду підприємство виготовило 42,6 тисяч тонн продукції.

Серед найбільших роботодавців в агросфері «Хлібпром» посів 9-ту позицію з кількістю працівників – 3562 особи.

Довідка: ПАТ «Концерн Хлібпром» одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 300 тонн продукції – хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. В структуру Компанії входить 8 переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях. Компанії належать ТМ «Хлібна хата», «Вінницяхліб», «Львівський хліб», «Живий злак», Panerini, Bandinelli, «Любляна» та «Наминайко»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.