Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельні ділянки

malyn-rada.gov.ua

Четвер, 13 листопада 2014, 14:34

Під тиском волонтерів землю учасникам АТО у Винниках почали виділяти

земельні ділянки

Сьогодні, 13 листопада, рішенням сесії Винниківської міської ради для учасників АТО було виділено близько 1 га земельних ділянок.

Наступний 1 га земельних ділянок для воїнів АТО буде виділено на одному з найближчих засідань сесії Винниківської міської ради, інформує прес-служба ІГО «Допомога Армії України».

Координатор-волонтер ІГО «Допомога армії України» Олексій Дегтяренко каже, що громадські активісти надзвичайно задоволені, що вдалося дотиснути депутатський корпус Винниківської міськради.

За словами О.Дегтяренка, також на сьогоднішній сесії було прийнято рішення про створення спеціальної комісії, яка розглядатиме заяви учасників АТО та готуватиме наступні рішення про виділення земельних ділянок.

Незважаючи на це, деякі депутати, які були присутні на засіданні Громадської ради при Винниківській міськраді 7 листопада (під час якої Олексія Дегтяренка жорстоко побили), почали вимагати у міського голови Винник розпустити Громадську раду як таку, що втручається у справи міської ради.

«Наскільки відомо, міський голова під тиском погодився це зробити. А це – нонсенс, адже Громадська рада якраз і покликана контролювати та наглядати за діями депутатів та чиновників. Більше того, це – незаконно, адже ні депутати, ні міський голова, ні будь-хто інший не може ліквідувати Громадську раду, вона лише може само розпуститися. Коли ми отримаємо якесь рішення про розгін Ради, то одразу оскаржимо його в суді, адже після Революції Гідності та війни на Сході України такі дії земельних «князьків» Винник є просто неприпустимими. Замість допомагати захисникам нашої Вітчизни, вони розпускають дорадчо-консультаційний орган при міській раді. Це те саме, що вони би вирішили ліквідувати прокуратуру, яка здійснює нагляд за їх рішеннями. Це – просто правовий нігілізм і невігластво», - наголошує Олексій Дегтяренко.

Нагадаємо, що 10 вересня 2014 року громадські активісти та волонтери Львова провели прес-конференцію, під час якої звинуватили окремих депутатів Винниківської міської ради у «дерибані» землі та побитті активістів, які вимагали виділення земельних ділянок у Винниках для учасників АТО.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.