Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

двоставковий тариф

Четвер, 13 листопада 2014, 17:39

Питання двоставкового тарифу у Львові досі розглядається в суді, – депутат

двоставковий тариф

Попри те, що депутати Львівської міськради подолали вето мера Андрія Садового на рішення про скасування двоставкового тарифу.

Про це сказав депутат Львівської міськрадми Іван Гринда в ефірі радіо «Незалежність».

"Депутатський корпус на прохання мешканці скасував двоставковий тариф. Згодом міським головою було накладено вето. Вето було подолано, але зараз ця справа розглядається у суді. З різних причин суди переносяться, на жаль, згідно з законодавством, якщо опалювальний сезон починається, змінювати тарифи -неможна", розповів депутат.

За словами Гринди, без лічильників теплопостачальні підприємства у Львові будуть давати максимум тепла, щоб не було скарг від мешканців.

"Наші люди звикли до високих температур в помешканнях. В європейських країнах інші традиції, у них прохолодно в кімнатах - 18-20 градусів. У нас, на жаль, у багатьох будинках немає лічильників, і тому мешканцям приходять надзвичайно великі рахунки. Тому краще ставити лічильники і закріпити людину, яка буде контролювати його роботу. Адже вдень, коли тепліше, можна знижувати температуру, а вночі – піднімати. Це дасть змогу економити до 40% енергії", розповів депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.