Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гроші

volynnews.com

Середа, 19 листопада 2014, 11:02

Львівський підприємець хотів заробити на армії 800 тис грн

гроші

У Львові судитимуть підприємця за спробу незаконного заволодіння понад 800 тисяч гривень – він мав ввиконати будівельні роботи на замовлення Міністерства оборони.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно директора приватного будівельного товариства, який зловживаючи своїм службовим становищем, намагався заволодіти коштами іншого суб’єкта господарювання на суму більше 800 тис. грн.

Зокрема, встановлено, що підприємець вчинив замах на отримання цих коштів шляхом підробки офіційних документів про здійснені будівельні роботи на замовлення Міністерства оборони України та їх подальшого використання у судах.

Обвинувальний акт стосовно згаданого керівника фірми за ч. 2 ст. 15, ч. 5 ст. 191 та ч. 1. ст. 366 Кримінального Кодексу України прокуратурою області затверджено та скеровано до суду.

На цей час до обвинуваченого застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.