Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

переселенці

ua.comments.ua

Середа, 19 листопада 2014, 15:20

На Львівщині працевлаштувалися 343 зареєстрованих переселенців

переселенці

Станом на 17 листопада цього року спеціалісти центрів зайнятості Львівщини проводили роботу з 4741 громадянином працездатного віку, що приїхали до області з АР Крим, м. Севастополя та південно-східних областей України.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості, передає прес-служба Львівської ОДА.

Водночас з числа цих переселенців працевлаштувалися лише 343 особи. Зокрема, 184 працевлаштувалися самостійно, 158 допомогли влаштуватися центри зайнятості, одна особа започаткувала підприємницьку діяльність.

Як зізналися 3768 приїжджих пересленців, вони не потребують допомоги у пошуку роботи (594 – ті, що не припинили трудової діяльності, приватні підприємці), 1335 не готові працювати у зв’язку з необхідністю доглядати за дітьми, хворими й т. д., а 225 − через відсутність документів. 

Упродовж березня-листопада цього року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 999 вимушених переселенців.

Нагадаємо, станом на 9 вересня на Львівщині зареєстрували близько шести тисяч переселенців з Криму та східних областей України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.