"Свобода" бортанула своїх недисциплінованих депутатів у Львівській міськраді

Четвер, 20 листопада 2014, 11:58

Фракція ВО Свобода у Львівській міській раді ухвалила рішення про виключення з її складу депутатів Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного за порушення фракційної дисципліни та систематичні прогули пленарних засідань міськради.

Про це йдеться у заяві фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді, яка є в розпорядженні Варіантів.

"Виключають депутатів за порушення фракційної дисципліни, безвідповідальність перед громадами, за непроведення зустрічей із виборцями та постійну відсутність на звітах фракції, які проводяться впродовж року в районах м. Львова, а також за систематичні прогули сесії ЛМР, за невитриманий темпу внутрішньопартійної роботи та політичної діяльности", йдеться у заяві.

"Свобода" просить Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного "подати заяву про складення депутатських повноважень, оскільки вони отримали мандат довіри виборців у 2010 році завдяки балотуванню від ВО "Свобода". "Це буде морально правильним", йдеться у заяві.

Нагадаємо, починаючи з червня 2014 року ВО "Свобода" виключила понад 900 членів партії, зокрема депутатів міських та обласних рад по всій Україні. У партії кажуть – це процес люстрації.

Нагадаємо, 18 листопада фракція ВО «Свобода» Львівської облради виключила депутатів Пилипа Пилипенка та Василя Камінського зі своїх лав за порушення дисципліни. Ще раніше був виключений Богдан Каспер.

Мітки: Львівська міськрада, свобода во