Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Полімінерал Стебник

danger.in.ua

Четвер, 20 листопада 2014, 13:25

Японці планують інвестувати понад 400 млн доларів в стебницький «Полімінерал»

Полімінерал Стебник

Японська торгова компанія "Марубені" планує інвестувати в проект на Стебницькому ДГХП «Полімінерал» понад 400 міотйонів доларів.

Про це йшлося під час зустрічі т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського із представниками компанії”.

Представники компанії “Марубені” повідомили, що їхня компанія має свої представництва у більш ніж 30-ти країнах світу, зокрема на ринку України працює вже 18 років. Має суттєві здобутки у всіх напрямках господарської діяльності, починаючи від сільського господарства і закінчуючи такими складними напрямками як енергетика, зелені технології, видобуток корисних копалин і продаж мінеральних добрив.

“Основний проект, у якому Львівщина може співпрацювати з нами - це спільний проект на Стебницькому ДГХП «Полімінерал», де є серйозний потенціал для вкладення інвестицій загальним об'ємом понад 400 млн доларів. Другий напрямок — це зернотрейд, оскільки Львівщина є прикордонною областю, відтак має достатній потенціал для поставки зернових на європейські ринки. Ще один напрямок для співпраці ми розглядаємо рекострукцію житлово-комунального господарства та об'єктів водопостачання”, - розповіли представники компанії “Марубені”.

Як підсумок зустрічі, Юрій Турянський запропонував представникам компанії “Марубені” підписати Меморандум про подальшу співпрацю.

Нагадаємо, стебницький "Полімінерал" минулоріч придбав олігарх Бахматюк − за 56 млн грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.