Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

галерея послуг Львівської облради

фото з сайту

П'ятниця, 21 листопада 2014, 09:59

У Львівській облраді представили інтернет-портал «Галерея послуг Львівської області»

галерея послуг  Львівської облради

Вчора, 20 листопада, у Львівській обласній раді презентували інтернет-портал «Галерея послуг Львівської області».

Його розроблено у рамках реалізації спільного проекту Фонду „Східна Європа", Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації «Партнерство для прозорості влади».

Проект, що впроваджується упродовж 2013-2014 років, реалізовується за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

Автоматизована система на базі хмарних веб-технологій дасть можливість отримати необхідну інформацію, фахові консультації та більше 70 адмінпослуг. В основному, це - послуги органів містобудування і архітектури, соціального захисту населення та Держземагентства. До переліку послуг партнери проекту намагалися внести ті, які користуються найбільшим попитом у населення.

Зокрема, тепер серед послуг, які можна отримати, такі: видача витягу з документації із землеустрою про нормативну грошову оцінку земельної ділянки; надання довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями; декларація відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки; висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи на діючий об‘єкт та інші.

Зауважимо, що електронну систему надання адміністративних послуг «Галерея послуг Львівської області» надалі буде поширено ще у 20 адміністративних центрах Львівщини. Завдяки цьому послуги від влади тепер можна буде отримати швидше та ефективніше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.