Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий майданчик

doba.te.ua

Понеділок, 24 листопада 2014, 13:43

У Львові забудовник перешкоджає мешканцям встановити дитячий майданчик, – депутат

дитячий майданчик

Мешканці будинку № 34, що у Львові на вулиці Кондукторській, продовжували акцію протесту, аби зберегти свій дитячий майданчик.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Святослав Макітра, передає Інформаційний портал депутатів міськради.

За словами депутата, протистояння між забудовником і мешканцями триває вже два роки. Громада має законне право на дитячий майданчик згідно з ухвалою Львівської міської ради. Проте забудовник керується лише власним проєктом, незважаючи на думку громади.

«Спільно з мешканцями будинку №34, що на вулиці Кондукторській, ми відстоювали їхнє законне право на дитячий майданчик, територію якого забудовник планує використати для заїзду до гаражів та стоянки автомобілів. На попередній акції протесту ми задекларували, що маємо намір огородити ділянку, на якій плануємо встановити обладнання для дитячого майданчика. Коли мешканці почали встановлювати стовпчики для огорожі, представник забудовника Остап Кімакович почав фізично перешкоджати цим діям", - розповів депутат Львівської міської ради.

Під час чергової спроби представника забудовника перешкодити встановлювати огорожу між ним та мешканцями сталася сутичка.

"Представник забудовника почав виламувати стовпці, які встановили люди, грубо себе поводити з нами. Зав'язалась суперечка та сутичка під час якої пан Кімакович напав на мене. Вважаю такі дії забудовника є перешкоджанням моїй законній депутатській і журналістській діяльності, тому вже звернувся у міліцію з відповідною заявою", - заявив Святослав Макітра.

Після втручання правоохоронних органів мешканці все ж встановили стовпці для загорожі та пісочницю, проте не мають впевнености в тому, чи не зруйнує її забудовник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.