Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вулиця Куліша

news.vashmagazin.ua

Середа, 26 листопада 2014, 09:58

Водіїв просять не паркувати автівки на відремонтованій вулиці Куліша у Львові

вулиця Куліша

Вулиця Пантелеймона Куліша відкрита після ремонту і тепер вона стала зручнішою для всіх учасників руху. Зокрема, на проїзну частину повернулося історичне покриття - бруківка. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На ділянці від вул. Цехової до вул. Зернової облаштовано велосмугу в бік центру (непарний бік) та велодоріжку від центру (парний бік). 

«Це важлива сполучна ланка веломагістралі між північним та південним районами міста, яка дозволить безпечно пересуватися мешканцям міста на велосипеді», - зазначає Дем’ян Данилюк, експерт з велосипедної мобільності.

Також повністю відремонтовані тротуари, пішохідні переходи отримали пониження, що дозволяє зручно пересуватися вулицею маломобільним групам населення. Під час ремонту також була замінена каналізаційна мережа.

Тролейбусну лінію з вул. П. Куліша демонтовано і невдовзі буде перенесено на пр. В. Чорновола в обидва боки та продовжено до пам'ятника Т. Шевченку на пр. Свободи.

«Це дасть змогу поліпшити доступність електричного громадського транспорту до центру міста», - додає Дем’ян Данилюк.

Автобусні маршрути, що проходили вулицею Куліша не зазнають змін.

«Просимо водіїв приватних транспортних засобів і служби доставки звернути увагу на обмеження паркування: не ставити автомобілі на тротуари, велосмугу, велодоріжку та в зону дії зупинок громадського транспорту», - додає Дем’ян Данилюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.