Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

жидачівський целюлозно-паперовий комбінат

Середа, 26 листопада 2014, 12:22

Працівники Жидачівського целюлозного комбінату вкотре перекривали дорогу

жидачівський целюлозно-паперовий комбінат

Сьогодні зранку, 26 листопада, працівники Жидачівського целюлозно-паперового комбінату протягом двох годин блокували дорогу у селі П'ятничани.

Працівники комбінату блокували проїзд міжнародною трасою Київ-Чом на знак протесту проти закриття та доведення до банкрутства цього підприємства, на якому працює 3 тисяч людей, повідомила Варіантам учасниця протесту.

За її словами, працівники комбінату надалі перекривають дороги, оскільки їхні вимоги не були виконані. Наразі на ім'я президента та прем'єр-міністра надіслано звернення з проханням вирішити проблеми комбінату.

Нагадаємо, 18 листопада у Львові працівники Жидачівського целюлозно-паперового комбінату пікетували Львівську облраду, вимагаючи повернути борги по зарплаті та врятувати підприємство від знищення.

Наступного дня працівники комбінату перекривали дорогу в місті і заявили, що якщо іхні вимоги будуть проігноровані, то в Жидачеві може бути Майдан

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.