Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

федорова 23-28

sikevich.org.ua

Четвер, 27 листопада 2014, 11:04

Львівська міська адміністрація живе по поняттях, а не по закону, – Мейлах Шейхет

федорова 23-28

Львівська міська адміністрація перевищувала повноваження, нехтувала вимогами ЮНЕСКО, маніпулювала істотними засадами збереження історико-культурної спадщини взагалі і єврейської зокрема.

Про це у своєму Facebook написав директор центру "Єврейське відродження" Мейлах Шейхет.

За словами Шейхета, зловживання адміністрації мали місце в ході судового процесу щодо земельних ділянок на вулиці Федорова, 23-28. Відповідні ділянки належать до культурної спадщини Львова і могли бути комерціалізованими, якби не рішення суду.

Зокрема, 5 листопада Вищий Господарський суд залишив Постанову Львівського Апеляційного Господарського суду, якою скасовані дії ухвал Львівської міськради щодо земельних ділянок по вул.Федорова 23- 28, касаційну скргу Львівської міської ради залишив без задоволення.

За словами Шейхета, суди України розглядали справу ділянок на Федорова починаючи з 2011року. Сувора позиція Господарського суду разом з позицією Генпрокуратури перешкодила комерціалізації культурної спадщини у Львові, зазначає він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.