Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

pravda.lutsk.ua

Четвер, 27 листопада 2014, 12:19

Верховна Рада отримала голову і розпочала працювати

Верховна Рада

Діючий голова Верховної Ради України Олександр Турчинов передав керівництво засіданням Ради восьмого скликання народному депутату від партії "Блок Петра Порошенка", голові підготовчої депутатської групи, віце-прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману.

Нагадаємо, раніше підготовча депутатська група визначила склад тимчасової президії Ради восьмого скликання. Зокрема, від "Блоку Петра Порошенко" буде Володимир Гройсман, від "Самопомичи" - Микола Лаврик, від Радикальної партії Олег Ляшко, від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін і від "Опозиційного блоку" - Олександр Вілкул.

Сьогодні розпочала перше засідання Верховна Рада України восьмого скликання, 

Володимир Гройсман відкрив засідання першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання. Нардепи Ради восьмого скликання склали присягу.

Засіданні відкрив найстаріших народний депутат Юхим Звягільський.  У сесійній залі зареєструвалися 399 народних депутатів.

Народні депутати заслухали Гімн України та привітали народних депутатів Юлію Тимошенко, Тетяну Бахтєєву та інших з Днем народження.

За матеріалами: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.