Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Солонинка

прес-служба ЛОДА

П'ятниця, 28 листопада 2014, 11:36

Помер очільник державного підприємства "Львіввугілля"

Петро Солонинка

Помер виконувач обов'язків генерального директора ДП “Львіввугілля” Петро Солонинка.

Про це повідомляє видання "Шахтар Галичини".

Солонинка "відійшов у вічність після тривалої хвороби", йдеться в повідомленні.

Усі його 35 років трудової біографії були пов’язана з Львівським-Волинським вугільним басейном.

Він народився 11 грудня 1961 року у місті Інта, Росія. Після закінчення Ленінградського гірничого інституту за спеціальністю «Технологія і комплексна механізація підземної розробки родовищ корисних копалин» розпочав свою трудову діяльність гірничим майстром на шахті №4 «Нововолинська», згодом був командиром взводу 12 воєнізованого гірничорятувального загону Центрального штабу ДВГРЗ Львівсько-Волинського вугільного басейну.

2008-2010рр.- генеральний директор ДП «Волиньвугілля». З 2011р. до березня 2013р. очолював трудові колективи шахт «Червоноградська» та «Степова» ДП «Львіввугілля», обіймав посади директора з матеріально – технічного постачання, транспорту та збуту продукції, а також директора з виробництва держпідприємства.

У червні 2013 року Петра Іляриновича Солонинку наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України призначено виконуючим обов’язки генерального директора ДП «Львіввугілля».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.