Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

навчання, самооборона

fanday.ru

Четвер, 4 грудня 2014, 17:01

У Львові проводитимуть навчання з самооборони міста

навчання, самооборона

Для мешканців Львова проведуть другу серію інструктивно-методичних занять з питань організації системи самооборони міста Львова.

Про е повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Мета заходів - підвищення здатності жителями Львова у разі необхідності захистити своє місто від можливих агресивних дій.

Запрошення на навчання розсилатимуть з понеділка.

«З понеділка керівництвом районних адміністрацій через ЛКП мешканцям буде розіслано запрошення на участь в інструктивно-методичних заняттях з організації системи самооборони міста. Участь у заходах - добровільна. Заняття проводитимуться в межах території районів в приміщеннях районних адміністрацій. На заняття запрошуватимуться фахівці з Академії сухопутних військ та інші спеціалісти, які зможуть донести до громади міста чітку інформацію по організації системи самооборони міста Львова. Подібні заходи носять випереджувальний характер і відбуваються не вперше», - зазначив Степан Палюх, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, режимно-секретної, мобілізаційної та оборонної роботи Львівської міської ради.

Навчання відбуватиметься виключна на добровільній основі.

Дані про громадян, які вже пройшли та пройдуть відповідні навчання, не передаватимуть у жодні структури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.