Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

горілка

ogo.ua

Вівторок, 9 грудня 2014, 09:23

На Львівщині через матір-п'яницю немовля спало з собаками

горілка

У Червонограді міліції повідомили, що у місті Соснівка проживає неблагополучна сім’я, де матір не доглядає за своїми неповнолітніми дітьми, зловживає спиртними напоями, а у будинку повна антисанітарія.

Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Працівники міліції спільно з представниками влади міста Соснівка, школи, а також Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели перевірку вищевказаної квартири.

«Коли постукали у двері квартири, у відповідь почули п’яні розмови. Двері довго не відчинялися. Згодом їх відкрила жінка у нетверезому стані. В квартирі знаходилась компанія, яка розпивала спиртні напої», - розповів начальник Червоноградського МВ, полковник міліції Володимир Калиш.

«Побачене в даній квартирі викликало жах у всіх присутніх. На підлозі, в кухні 10-місячне немовля спало з двома собаками. В квартирі була повна антисанітарія, дитина знаходилась у непритомному стані. Коли на виклик приїхали медики то виявилось, що у немовляти навіть немає одягу. Дитину госпіталізували до лікарні замотавши у будь-які речі знайдені у квартирі. Матір з дитиною до лікарні не поїхала, а відправила свою 12-річну доньку. У жінки є ще один 16-річний син якого не було на той час вдома. З’явилась горе-матір у лікарні лише на третій день у нетверезому стані», - повідомила старший оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Ірина Панасюк.

Медики встановили, що матір взагалі не приходила з сином на щомісячні обстеження. Дитина була брудна, запущена, важила лише сім кілограм. Сусіди розповіли, що жодного разу жінка не гуляла із дитиною на вулиці.

Матір визнала, що на дитину отримала 16 тисяч гривень проте витратила на неї лише тисячу гривень, решта грошей пішло на особисті потреби, зокрема і на спиртне. Свою поведінку пояснила тим, що посварилась із батьком хлопчика і в зв’язку з цим запила.

«Відносно матері уже було відкрито кримінальне провадження по розбещенню її співмешканцем старшого сина. Дітей тоді у неї забрали в інтернат, однак у 2013 році їх повернули так, як вона нібито виправилась», - розповіла Ірина Панасюк.

Відносно 35 – річної жінки правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.164 (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або виправними роботами на строк до одного року, або обмеженням волі на строк до двох років.

На даний час вирішується питання про відкриття інших кримінальних проваджень.





Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.