Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телефонний тероризм

distalo.ictv.ua

Вівторок, 9 грудня 2014, 10:58

«Псевдомінер» львівського дитсадка опинився за ґратами

телефонний тероризм

18 листопада цього року, чоловікі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повідомив про начебто закладену вибухівку у дошкільному навчальному закладі №116 міста Львова. 

Під час обстеження приміщення установи інформація про замінування не підтвердилась.

Відтак, дії згаданої особи за процесуального керівництва прокуратури Шевченківського району міста Львова кваліфіковано за ч. 1 ст. 259 Кримінального Кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

На даний час, у вказаному кримінальному провадженні постановлено вирок. Останнього засуджено та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі із визначенням іспитового терміну 1 рік.

Зазначимо, що цьогоріч на території Львівської області зареєстровано загалом 88 кримінальних проваджень за фактами неправдивих повідомлень про замінування, за результатами розслідування яких до суду скеровано лише 9 обвинувальних актів, інформує прес-служба прокуратури Львівської області

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.