Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дитячий майданчик

pravo-znaty.org.ua

Середа, 10 грудня 2014, 09:58

Забудовник-руйнівник дитячого майданчика на вул. Чорноморській у Львові зобов’язався виправити ситуацію

дитячий майданчик

У Львові товариство з обмеженою відповідальністю «Торгова фірма «Продукт» зобов’язалась відновити територію дитячого майданчика на вул. Чорноморська, 12.

Нагадаємо, що під час здійснення підготовчих будівельних робіт було зруйновано частину літньої сцени та розміщено будівельну огорожу на території дитячого майданчика.

ЛКП «Спортресурс» була проведена зустріч з представником ТзОВ «УКРДИЗАЙНГРУП» та представником ТзОВ «Торгова фірма «Продукт» щодо незаконної діяльності на території дитячого майданчика, інформує прес-служба Львівської міськради.

Досягнуто домовленості щодо відновлення території дитячого майданчика, а саме: встановлення нового дитячого ігрового комплексу, відновлення фасаду прилеглих будинків, замінено огорожу, встановлення освітлення.

«Ми живемо в одному місті і нашим обов’язком є працювати на розвиток спортивної інфраструктури, а не руйнувати її. Хочеться вірити, що люди, які вчинили неправильно, виправлять ситуацію. Кожен повинен зрозуміти, що у Львові ми не допустимо руйнування місць відпочинку дітей», - розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.