Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електрика

laurajul.dk

Середа, 10 грудня 2014, 10:00

"Львівобленерго" продовжує відключати світло (список вулиць Львова та районів)

електрика

Сьогодні, 10 грудня, за розпорядженням диспетчера «Укренерго» о 08:55 введено в дію графіки аварійних відключень по Львівщині сумарною потужністю 96 мегават.

Про це інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”.

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Стрийська, Наукова, Трускавецька, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Городоцька, Патона, Любінська, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Окружна, Шевченка, Ярошенка, І.Франка, П.Мирного та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка, а також м.Винники. 

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.