Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

vk.com

Середа, 10 грудня 2014, 11:32

Вандали розмальовують вагони приміських потягів Львівзалізниці

Львівська залізниця

У листопаді на Львівзалізниці вандали 5 разів розмалювали вагони приміських потягів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

На Львівській залізниці оголосили місячник покращення санітарно-культурного стану потягів приміського сполучення. Сорок електропоїздів, стільки ж дизель-поїздів та 2 вузькоколійні потяги Львівської магістралі посилено перевіряють та доводять до повної експлуатаційної готовності перед кожним відправленням у рейс.

Більшість потягів, що курсують у приміському сполученні, вже давно вичерпали свій термін експлуатації. На жаль, ускладнюють ситуацію численні випадки вандалізму.

Як повідомляють у службі приміських пасажирських перевезень Львівської магістралі, дещо більше випадків, коли пасажири псують майно залізниці, трапляється під час літнього сезону, — це насамперед биття вікон та поломка автоматичних дверей.

Однак, для працівників депо роботи із ремонту приміських потягів вистачає і в інші пори року. До прикладу, лише протягом листопада залізничники зафіксували п’ять випадків, коли вагони приміських потягів розмальовували графіті. Відновлення одного вагону після таких сумнівних «мистецьких» вправ складають щонайменше тисячу гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.